GRILLDAG MED GÅRDSOPPLEVELSE

 

SOMMERTILBUD 2

 

I tillegg til sommertilbud 1 (se under) så får du i dette tilbudet også en omvisning på gården med mulighet for å være med å gi mat til noen av dyrene. Vi forteller også litt om de dyrene vi har, blant annet sauene som brukes som "ugressmiddel".

Vi kan også gå inn å hilse på geitene, og se om vi finner en hane, ei høne eller kanskje en kanin som har lyst til å bli kost litt med. 

Dere vil også få et lite innblikk i hva vi driver med her på gåden, samt litt historikk om stedet. Det er fritt fram for å komme med ønske om hva dere ønsker at besøket skal inneholde.

Dag og tidspunkt for omvisning må avtales.

Ring eller send melding til Rune på tlf 45481220 for å inngå en avtale.

 

Under ser du ellers hva tilbudet innebærer.

 

Vi har åpent 15. mai til 15. september for deg som har lyst til å ha en litt annerledes grilldag med en liten opplevelse av gårdsliv, der du kan hilse på dyrene og ellers kose deg ute i det fri.

 

Pris for Sommertilbud 2

 

Familie/gruppepris             :     kr 200,-   + kr 50,- pr person.

Bruk av grillkull                     :     kr   50,-

 

Betales med vipps til 135917 eller etter avtale.

 

Dere disponerer fri tilgang til ved som kan brukes i lavvo. Ved, fyrstikker og opptenningsved finner dere i lavvoen.

Kok gjerne også kaffe på bål. Kokekaffe finner dere også i lavvoen. Vann kan hentes i kran utenfor inngangen på huset.

Det er også to bålpanner som kan brukes. En ved lavvoen, og en på platting ved hønsehus. (Grillkull kan kjøpes, eller må medbringes.) Vi tillater ikke bruk av ved i bålpannene om sommeren grunnet brannfare. (I tørkeperioder kan bålpanne ved lavvo bli stengt for bruk.)

Dyrene du kan hilse på er blant annet "juletre"sauer som spiser ugress mellom juletrærne. Vi har valg å drive så miljøvennlig som mulig og bruker derfor sauer som "ugressmiddel" i stedet for sprøytemidler. I tillegg har vi geiter, ullgriser, høner og kaniner. Ikke gå inn til andre dyr enn hønene og kaninene som holder til i hønsehuset.

Ikke gi dyrene mat utenom avtale.

Har dere lyst, så er det også lov å ta en runde rundt i juletrefeltene å se på juletrær :-)

Finn frem noe grillmat sett av en sommerdag, og kom og kos dere hos oss. Er vi hjemme, så ta gjerne kontakt om dere lurer på noe.

 

VELKOMMEN TIL EN TRIVELIG OG MINNERIK SOMMERDAG HOS OSS.