Litt om oss

Fjellestad Gård er et lite småbruk på ca 800 dekar bestående av ca 30 dekar beitemark og resten skog. Småbruket ligger i Marnardal, Lindesnes kommune i Vest Agder.

Fra 2009 og fram til i dag, så har de 30 dekarene med beitemark nå blitt tilplantet med juletrær. Samtidig skal det framdeles brukes som beite for en spesiell sauerase som ikke spiser på juletrær.

Det er siden 2009 også blitt bygd nytt uthus, lavvo, gapahuk og hønsehus. Uthuset vil romme toalett og varmestue. Dette håper vi skal stå ferdig i løpet av 2022.

Gjengen som bor på gården er Samuel, Isak og Rune. Alle må være med å bidra med forkskjellige arbeidsoppgaver for at vi skal klare å få til det vi ønsker.

Først og fremst tilbyr vi selvhogst av juletre, men vi har selvsagt også ferdighogde trær og annet som hører jula til. For eksempel kranser, juletreføtter, fuglenek med mer.

Vi lever i en verden som ofte nesten løper fra oss. Vi ønsker at alle skal få en mulighet til å roe ned i en ellers travel førjulstid med et besøk på et rolig sted for å finne deres eget juletre og kanskje hilse på dyrene hos oss.

Ta en liten dagstur. Pakk med noen grillpølser eller niste, pluss noe godt å drikke, og bruk noen små timer ute i det fri samtidig som dere finner årets juletre.

Å velge ut et juletre kan gjøres allerede fra begynnelsen av september ved å merke treet med navn. Merkelapper ligger i lavvoen fra begynnelsen av september så her er det fritt fram.

NB. HUSK Å SETTE GUL KLESKLYPE I TOPPEN AV TREET

Ring gjerne om du lurer på noe 45 48 12 20

Prisen for å gjøre dette, er ikke mer enn det det koster å kjøre. Pluss eventuelt det treet dere finner. Lavvo og grillplass står til fri disposisjon hele november og desember.